Free shipping for domestic orders over 50 euros
06 | 10 | 2017

Υποδεχθείτε το Φθινόπωρο με τη νέα Collection Fall – Winter 17/18!

Υποδεχθείτε το Φθινόπωρο με τη νέα Collection Fall – Winter 17/18!

Πλεκτά, ρίγες και ασύμμετρες γραμμές είναι τα must-have του φετινού Φθινοπώρου! Μαζί με τη νέα σεζόν, υποδεχόμαστε και τη νέα Fall – Winter 17/18 Collection της εταιρείας Aggel, σχεδιασμένη για μοναδικές εμφανίσεις και Looks που θα εντυπωσιάσουν!


Οι γνωστές σε όλους μας «κοτσίδες» των πλεκτών είναι ίσως το πιο διαχρονικό item του Φθινοπώρου. Συνδυάστε τες εύκολα με τζιν παντελόνια για casual εμφανίσεις, με μονόχρωμα ή πολύχρωμα κολάν, ακόμη και με δερμάτινη μαύρη φούστα, για πρωτότυπα βραδινά Looks.

Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/el/jumpers-sweaters/blouse-with-braids-in-knitting.html

 

Εάν έχετε αδυναμία στα patterns, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε ένα μοναδικό, maxi φόρεμα με ρίγες, το οποίο θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο και chic outfit από μόνο του! Συνδυάστε το με μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο ή με λευκά sneakers και δώστε στυλ στην εμφάνισή σας.

Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/en/dresses/neckline-dress-with-crossing-fibers-10.html

 

Εάν τα φορέματα δεν κυριαρχούν μέσα στη ντουλάπα σας, προτιμήστε μια πλεκτή μπλούζα που συνδυάζεται εύκολα με φούστες και παντελόνια, ενώ ταιριάζει σε κάθε περίσταση.


Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/el/jumpers-sweaters/neckline-blouse-with-crossing-fibers-10.html

 

Δώστε μια πιο ζωηρή νότα στο στυλ σας, ενσωματώνοντας τα ασύμμετρα items στην γκαρνταρόμπα σας. Μια ασύμμετρη πλεκτή μπλούζα, σε dusty pink αποχρώσεις, είναι το απόλυτο trend για το φετινό Φθινόπωρο.

Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/el/jumpers-sweaters/asymmetrical-neckline-blouse-10.html

 

Και επειδή τα ασύμμετρα κοψίματα έχουν την τιμητική τους, δε θα μπορούσε να λείπει από τη νέα collection ένα item σε V λαιμόκοψη, που θα αναδείξει τη θηλυκή μας πλευρά! Συνδυάστε το με μονόχρωμο κολάν και εντυπωσιακές μπότες “Over the knee”.


Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/en/jumpers-sweaters/ve-neck-links-blouse-with-openings-at-the-sides-10.html

 

Στις πρωινές βόλτες του φετινού Φθινοπώρου, θα σας συνοδεύσει μια ασύμμετρη μπλούζα – φόρεμα σε μπεζ απόχρωση. Για βραδινές εμφανίσεις συνδυάστε το εύκολα με skinny jeans ή δερμάτινο κολάν.


Ανακαλύψτε το εδώ: https://www.aggel.eu/el/jumpers-sweaters/blouse-dress-with-pockets-and-openings-at-the-sides-11.html

 

Υποδεχθείτε με στυλ τη νέα σεζόν και εντυπωσιάστε σε κάθε σας εμφάνιση!

 

More articles for you